home
bureau
projecten
samenwerking
architectenbureau DINANT

Samenwerking

Na bijna 30 jaar wil ik me langzaam terugtrekken uit mijn bureau. Ik zie het daarbij als een ideale situatie wanneer een andere architect of ander architectenbureau ons bureau gaat overnemen c.q. laat integreren in het andere architectenbureau.

Ons bureau is gevestigd in een mooi pand midden in het centrum van Amsterdam, midden tussen allerlei nieuwe architectuurontwikkelingen en ligt daardoor in een inspirerende omgeving. Dit, alsmede de overname van ons netwerk en onze know how, kan een hele mooie uitbreiding zijn voor een andere architect of architectenbureau.

Ons architectenbureau heeft een netwerk opgebouwd met opdrachtgevers, waar we steeds weer opdrachten van krijgen.
Daarnaast krijgen we veel opdrachten door creatieve oplossingen te bedenken voor moeilijke situaties, waarbij we de architectuur zien als een onderdeel hiervan. Daarom bieden we naast de architectuur ook oplossingen voor de andere aspecten die met de totale oplossing te maken hebben. Zo maken wij ook exploitatieberekeningen, begrotingen, energieberekeningen e.d. Wij vinden dat het eindresultaat daardoor beter wordt en we halen meer werk uit een opdracht. Onze opdrachtgevers waarderen deze integrale aanpak zeer.

Het merendeel van onze projecten betreft woningbouwprojecten, ook hebben we veel recreatieprojecten gedaan, industriële bouw, scholen, renovatie en restauratie. Ons bureau bestaat uit drie en soms vier personen.
Primair willen we dat wat we hebben opgebouwd, voortgezet wordt. De vergoeding voor wat we overdragen is daaraan ondergeschikt.
Als je iets voelt voor deze uitdaging, neem dan contact met ons op.

Paul Dinant 

(06 51189274)
   
Entrepotdok 65B, 1018 AD Amsterdam
E :   archdinant@hetnet.nl
F :   (++31) (0) 206206595
T :   (++31) (0) 206208961